STUDIO PERLO

Location: Provence, France

Type: Studio / Gallery Space

Stage: Design

Studio Perlo lies within the heart of Provence, France with views spanning across the picturesque landscape.

The design for Studio Perlo will convert an existing garage, currently uninhabitable, into a multi-purpose gallery and studio space.

The proposed alterations to the roof create a moment of movement within the structure, and the addition of a skylight will create an interesting balance within the space. The northern light will fill the studio and provide diffused light; administering optimum condition for artwork.

The framework would continue the language of the raw structure, as well as increasing accessibility and facilitating beautiful views of the landscape for artist residents.

Previous | Next